Missing the Share option in Temple menu

Discussions about using and improving the new FamilySearch online application.
User avatar
charly3358
Member
Posts: 51
Joined: Wed May 14, 2014 3:37 pm
Location: Australia
Contact:

Missing the Share option in Temple menu

Postby charly3358 » Mon May 23, 2016 5:46 pm

Hi folks,

I have a director in the family history library here who has an odd problem. In her account she has about 1774 Temple Reserves however both in the Temple menu when opened and then when one clicks on an individual she is missing the 'Share' tab. She sees the Printing and Unreserve menu items or tabs but not the Share one -to share with a Temple or with family and friends.

I've gone through all the basic stuff of running windows updates and then java updates, uninstalling and reinstalling chrome etc but nothing brings back her Share tab..

Does anyone have any suggestions or possible feedback on this odd problem? , she is running windows 7 Ultimate...any help will be appreciated :D

User avatar
charly3358
Member
Posts: 51
Joined: Wed May 14, 2014 3:37 pm
Location: Australia
Contact:

Re: Missing the Share option in Temple menu

Postby charly3358 » Tue May 24, 2016 11:19 am

Sorry, it was their antivirus program.

I uninstalled the free one they were using and installed a different antivirus , also free, and then the menu buttons all showed up.

Odd but that's what happened after I posted the above.

:geek:

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20778
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Re: Missing the Share option in Temple menu

Postby russellhltn » Tue May 24, 2016 11:20 am

c.cordoba wrote:Sorry, it was their antivirus program.

I uninstalled the free one they were using

Which one caused the problem? That would be good to know.
Have you searched the Wiki?
Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.

User avatar
charly3358
Member
Posts: 51
Joined: Wed May 14, 2014 3:37 pm
Location: Australia
Contact:

Re: Missing the Share option in Temple menu

Postby charly3358 » Sat Jun 25, 2016 4:51 pm

russellhltn wrote:
c.cordoba wrote:Sorry, it was their antivirus program.

I uninstalled the free one they were using

Which one caused the problem? That would be good to know.


Avast, once uninstalled menu button showed up again, but then again the problem could've been something else.. not sure : :?


Return to “FamilySearch Family Tree Application”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest