Sophos Not Updating

Discussions around the setup, operation, replacement, and disposal of clerk computers, not to include using MLS
JamesAnderson
Senior Member
Posts: 765
Joined: Tue Jan 23, 2007 2:03 pm

Postby JamesAnderson » Tue Feb 16, 2010 9:26 pm

Having seen this thread, I checked some FHC computers tonight, they updated almost 'on contact' so to speak. The one I'm in had two rooms and one room is a classroom setup where they are not always used every time we're open, and on those I forced the updates and it was that easy to do as shown by clicking the one icon, and they showed updated and a timestamp on the alt-text that shows when you hover over the icon in the system tray.

I simply right-clicked on the one that looks like a 'U' and clicked the update now option. It's that easy.

pete_arnett-p40
Member
Posts: 152
Joined: Fri Jan 19, 2007 10:54 am
Location: Sunny South Florida, USA

Postby pete_arnett-p40 » Wed Feb 17, 2010 5:00 pm

Sophos is working great today for us in sunny (but cold) south Florida
:cool: Your Fellow Servant,
Porter (Pete) Lee Arnett Jr.
USA


Return to “Clerk Computers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest