Budget Report Bug in 3.3.1?

Discuss questions around local unit policies for budgeting, reconciling, etc. This forum should not contain specific financial or membership information.
User avatar
ckmcdonald
Member
Posts: 171
Joined: Sun Oct 31, 2010 10:33 pm
Location: Middleton, ID, USA (near Boise)

Budget Report Bug in 3.3.1?

Postby ckmcdonald » Mon Feb 28, 2011 1:19 pm

There are a couple of built-in budget subcategories our ward doesn't use. If I deselect them to remove clutter and either preview or print a budget report, MLS re-selects them and includes them in the report.

Am I missing something - or is this happening to everyone? A bug?

jonesrk
Church Employee
Church Employee
Posts: 1454
Joined: Tue Jun 30, 2009 7:12 am
Location: Farmington, UT, USA

Postby jonesrk » Mon Feb 28, 2011 2:15 pm

ckmcdonald wrote:There are a couple of built-in budget subcategories our ward doesn't use. If I deselect them to remove clutter and either preview or print a budget report, MLS re-selects them and includes them in the report.

Am I missing something - or is this happening to everyone? A bug?

That is only happening for me on the Summary type report. For the Auxiliary Summary and Detail types it respects the checkboxes I have selected (and adds the buttons to select all, clear all and invert).
I think the new Summary report is designed to be an overall report. I have noticed that it doesn't let you choose a date range other than a year either.
Ryan Jones
CDOL Developer
Stake Technology Specialist - Software / Stake Assistant Clerk
Former Ward Clerk

cferguso55
New Member
Posts: 9
Joined: Sun Aug 01, 2010 11:13 am
Location: USA

Postby cferguso55 » Tue Mar 01, 2011 7:12 pm

You are not alone. This is also happening to me.

User avatar
ckmcdonald
Member
Posts: 171
Joined: Sun Oct 31, 2010 10:33 pm
Location: Middleton, ID, USA (near Boise)

Postby ckmcdonald » Tue Mar 01, 2011 7:38 pm

It's obviously not a big deal, but if anyone on the MLS Dev Team happens to be listening, it would be nice to have this feature back. I wonder why they would remove a useful feature that was already coded and working?

If the removal was intentional and is permanent, it would be nice if they removed the check-boxes that are teasing us. ;)


Return to “Local Unit Finance”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest