New Forum Moderators

The latest news and information on tech.lds.org.
User avatar
WelchTC
Senior Member
Posts: 2088
Joined: Wed Sep 06, 2006 7:51 am
Location: Kaysville, UT, USA
Contact:

New Forum Moderators

Postby WelchTC » Tue Mar 13, 2007 7:48 am

I am please to announce that we have promoted the following users to help with moderation on the forums.

JasonG
bhofmann
Tomj
ceburgoyne

As moderators, they are here to help you with questions about the forums and to help ensure that we all follow the LDS Technology Community Guidelines. While the moderators are not employees of the Church and do not speak officially for the Church, we appreciate their willingness to serve in this capacity. To see a complete list of moderators, please visit this link.

As a reminder, we are always looking for those who would like to help moderate forums. If you are interested, check out this announcement.

Tom

happy1z
New Member
Posts: 13
Joined: Sat Sep 06, 2008 11:00 am

url links

Postby happy1z » Sun Sep 14, 2008 4:01 pm

Tom -

Congrats to the new moderators.
FYI. I tried the links below in your message and they just take you to the tech.lds.org home page. when I took the "beta." out of the front of the links then they worked. Perhaps you have DNS entries internally that allow those links to work but they don't work properly for me externally.

Example:
http://beta.tech.lds.org/forum/showgroups.php - Does not work for me
http://tech.lds.org/forum/showgroups.php - Does work


tomw wrote:
As moderators, they are here to help you with questions about the forums and to help ensure that we all follow the LDS Technology Community Guidelines. While the moderators are not employees of the Church and do not speak officially for the Church, we appreciate their willingness to serve in this capacity. To see a complete list of moderators, please visit this link.

As a reminder, we are always looking for those who would like to help moderate forums. If you are interested, check out this announcement.

Tom

User avatar
aebrown
Community Administrator
Posts: 14685
Joined: Tue Nov 27, 2007 8:48 pm
Location: Sandy, Utah

Postby aebrown » Sun Sep 14, 2008 4:12 pm

happy-one wrote:FYI. I tried the links below in your message and they just take you to the tech.lds.org home page. when I took the "beta." out of the front of the links then they worked.


Thanks for the heads-up. I fixed the links in Tom's post.

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20725
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Postby russellhltn » Sun Sep 14, 2008 10:37 pm

happy-one wrote:when I took the "beta." out of the front of the links then they worked. Perhaps you have DNS entries internally that allow those links to work but they don't work properly for me externally.


Oops. That was from back when we were "beta". We'll have to see if there are any more links like that.

Ugh. Yeah, just a 157 more posts .....
Have you searched the Wiki?
Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.

User avatar
WelchTC
Senior Member
Posts: 2088
Joined: Wed Sep 06, 2006 7:51 am
Location: Kaysville, UT, USA
Contact:

Postby WelchTC » Mon Sep 15, 2008 12:02 pm

Yes, sorry about that. We used to have beta.tech.lds.org redirecting but someone must have taken off that redirect without informing me.

Tom

happy1z
New Member
Posts: 13
Joined: Sat Sep 06, 2008 11:00 am

Postby happy1z » Mon Sep 15, 2008 8:18 pm

No worries. It was just more of an FYI so others did not have the same issue. BTW, the DNS redirects are working; however, they just redirect to the tech.lds.org home page.


Return to “Announcements & Policies”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest