Invisible Church logo

Discuss ideas and suggestions around the LDS.org website.
drepouille
Senior Member
Posts: 1230
Joined: Sun Jul 01, 2007 5:06 pm
Location: Plattsmouth, NE
Contact:

Invisible Church logo

Postby drepouille » Thu Oct 02, 2014 10:58 am

I am using IE 10. When I go to lds.org, no Church logo is displayed in the upper left corner. However, if I hover my mouse over the area where the logo should appear, I see that a hidden link is at that location for https://www.lds.org/?lang=eng

Not really a problem. It's just weird.

I don't understand HTML much, but the source for the page includes:
<meta property="og:title" content="The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints"><meta property="og:description" content="Official website of The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints (Mormons). Find messages of Christ to uplift your soul and invite the Spirit."><meta id="og-url" property="og:url" content="https://www.lds.org/?lang=eng">
Last edited by drepouille on Thu Oct 02, 2014 11:09 am, edited 1 time in total.
Dana Repouille, Plattsmouth, Nebraska

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20779
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Re: Invisible Church logo

Postby russellhltn » Thu Oct 02, 2014 11:08 am

Try a ctrl-F5 on that page.
Have you searched the Wiki?
Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.

drepouille
Senior Member
Posts: 1230
Joined: Sun Jul 01, 2007 5:06 pm
Location: Plattsmouth, NE
Contact:

Re: Invisible Church logo

Postby drepouille » Thu Oct 02, 2014 2:45 pm

My office does weird things to my browser configuration for security, so there must be something my IT folks did that prevent the Church logo from appearing. Oh well. At least I can still click on the spot where it should have been displayed.
Dana Repouille, Plattsmouth, Nebraska

lajackson
Community Moderators
Posts: 6148
Joined: Mon Mar 17, 2008 9:27 pm
Location: US

Re: Invisible Church logo

Postby lajackson » Thu Oct 02, 2014 3:37 pm

This happened to me shortly after the Forum colors changed a few weeks ago. When I mentioned it as an aside in another post I knew was being monitored by the developers, the logo showed up the next work day. I just figured they had done something to fix the web page display.


Return to “LDS.org Website”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest