"https" badge in Safari

Discuss ideas and suggestions around the LDS.org website.
User avatar
sbradshaw
Senior Member
Posts: 2494
Joined: Mon Sep 26, 2011 8:42 pm
Location: Provo, UT
Contact:

"https" badge in Safari

Postby sbradshaw » Sat Jul 20, 2013 3:39 am

I'm not sure if this is a Safari (web browser) bug or something wrong with LDS.org, but I'm posting it here in case it is an LDS.org problem...

Safari usually shows a little "https" badge with a padlock icon to the left of the URL when you are logged in to a web site. The badge shows up on tech.lds.org and on the tools, but not on the LDS.org homepage. It also doesn't show up on search.lds.org. But if I copy/paste the URL, I can see that it does indeed have an https:// in front of it. And, looking at the top of the page, I can see that I'm logged in.

It's handy to have the badge because it's a simple indicator from anywhere on the site that I'm logged in. (It wouldn't be so much of a problem not seeing the badge if Safari didn't hide the protocol handler in the first place, which is kind of annoying.)

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20762
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Re: "https" badge in Safari

Postby russellhltn » Sat Jul 20, 2013 9:58 am

I was going to suggest that lds.org doesn't have to be https, but in testing with IE, it seems to always default that way.

But something else I noticed is that IE prompted me saying that not all content was https and did I want to display the non-secure information? Perhaps that's doing something to Safari.
Have you searched the Wiki?
Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.


Return to “LDS.org Website”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest