Home page block comments: incorrect password

Having a problem with the Forum, Wiki, Jira or other aspect of tech.lds.org? This is the place.
rmrichesjr
Community Moderators
Posts: 1038
Joined: Thu Jan 25, 2007 11:32 am
Location: Dundee, Oregon

Home page block comments: incorrect password

Postby rmrichesjr » Wed Oct 10, 2007 5:44 pm

When I posted a comment to Tom Welch's printf("Design with your users."), I got "incorrect password" for several sets of security characters after I had typed them as correctly as I could see them. Finally, my entry was accepted. Unless this is a design feature, somebody might want to look into whether there might be a bug.

User avatar
WelchTC
Senior Member
Posts: 2088
Joined: Wed Sep 06, 2006 7:51 am
Location: Kaysville, UT, USA
Contact:

Postby WelchTC » Thu Oct 11, 2007 6:00 am

I'll check into it. Have others had the same problem?

Tom

User avatar
bhofmann-p40
Member
Posts: 272
Joined: Tue Feb 06, 2007 9:47 am
Location: Tulsa, OK
Contact:

Postby bhofmann-p40 » Thu Oct 11, 2007 6:53 am

I didn't post to that article but I have posted to other articles and haven't run into this problem.

User avatar
bhofmann-p40
Member
Posts: 272
Joined: Tue Feb 06, 2007 9:47 am
Location: Tulsa, OK
Contact:

Postby bhofmann-p40 » Thu Oct 11, 2007 7:10 am

I just posted to the article and didn't have any problems.

rmrichesjr
Community Moderators
Posts: 1038
Joined: Thu Jan 25, 2007 11:32 am
Location: Dundee, Oregon

Postby rmrichesjr » Thu Oct 11, 2007 11:33 am

That's good that there isn't a general problem. Next time I have occasion to post a comment, I'll be very careful to check things out.

User avatar
WelchTC
Senior Member
Posts: 2088
Joined: Wed Sep 06, 2006 7:51 am
Location: Kaysville, UT, USA
Contact:

Postby WelchTC » Fri Oct 12, 2007 6:41 am

rmrichesjr wrote:That's good that there isn't a general problem. Next time I have occasion to post a comment, I'll be very careful to check things out.

what would be helpful is to also post a screenshot of the problem.

Thanks,

Tom

rmrichesjr
Community Moderators
Posts: 1038
Joined: Thu Jan 25, 2007 11:32 am
Location: Dundee, Oregon

Postby rmrichesjr » Fri Oct 12, 2007 5:23 pm

tomw wrote:what would be helpful is to also post a screenshot of the problem.

Thanks,

Tom


That's a brilliant idea. Now, why didn't I think of it? :-)

Thanks.


Return to “Help with tech.lds.org”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest