Bug in voting on featured article

Having a problem with the Forum, Wiki, Jira or other aspect of tech.lds.org? This is the place.
User avatar
brado426
Member
Posts: 314
Joined: Sun Feb 11, 2007 9:50 pm
Location: Foothill Ranch, CA
Contact:

Bug in voting on featured article

Postby brado426 » Wed Jan 07, 2009 12:40 pm

I noticed awhile ago that when voting on the comments on a featured article on tech.lds.org, I get a message that says, "You can only vote once." If I vote on a comment that does not yet have any votes, it works fine. It seems that if any comment has one vote, no one else can vote and receives the "you can only vote once message."

Not a big deal, but I thought I should mention it so it could be fixed.

User avatar
mkmurray
Senior Member
Posts: 3241
Joined: Tue Jan 23, 2007 9:56 pm
Location: Utah
Contact:

Postby mkmurray » Wed Jan 07, 2009 1:04 pm

Brad O. wrote:I noticed awhile ago that when voting on the comments on a featured article on tech.lds.org, I get a message that says, "You can only vote once." If I vote on a comment that does not yet have any votes, it works fine. It seems that if any comment has one vote, no one else can vote and receives the "you can only vote once message."

Not a big deal, but I thought I should mention it so it could be fixed.

Yeah, there are some comments I really want to vote against and other comments I want to vote for! :)

User avatar
WelchTC
Senior Member
Posts: 2088
Joined: Wed Sep 06, 2006 7:51 am
Location: Kaysville, UT, USA
Contact:

Postby WelchTC » Thu Jan 08, 2009 8:18 am

Thanks. I've turned voting off. Currently voting does not work on our live site (it worked on our test site). The reason is because voting works based upon IP address or logged in username. Since no one logs in to the front end (not the forums) then it relies on the IP address. On the live site the only IP address the software sees is our load balancer. So therefore it always things that the vote has already been cast.

Tom

techgy
Community Moderators
Posts: 3174
Joined: Sun Jan 13, 2008 6:48 pm
Location: California

Postby techgy » Thu Jan 08, 2009 1:45 pm

tomw wrote:Thanks. I've turned voting off. Currently voting does not work on our live site (it worked on our test site). The reason is because voting works based upon IP address or logged in username. Since no one logs in to the front end (not the forums) then it relies on the IP address. On the live site the only IP address the software sees is our load balancer. So therefore it always things that the vote has already been cast.

Tom

Kinda like voting for oneself :rolleyes:


Return to “Help with tech.lds.org”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest