Member List Problem

Having a problem with the Forum, Wiki, Jira or other aspect of tech.lds.org? This is the place.
User avatar
thedqs
Community Moderators
Posts: 1038
Joined: Wed Jan 24, 2007 8:53 am
Location: Redmond, WA
Contact:

Member List Problem

Postby thedqs » Wed Feb 14, 2007 10:09 pm

If you view the member list in a browser (on normal text) and the browser is around 800x600 (the "normal" webpage viewing. The table of letters (to jump to those usernames) goes out off the window and off the forum.
- David

User avatar
mkmurray
Senior Member
Posts: 3241
Joined: Tue Jan 23, 2007 9:56 pm
Location: Utah
Contact:

Confirmation

Postby mkmurray » Wed Feb 14, 2007 10:54 pm

thedqs wrote:If you view the member list in a browser (on normal text) and the browser is around 800x600 (the "normal" webpage viewing. The table of letters (to jump to those usernames) goes out off the window and off the forum.

Yes I've noticed it too. I never said anything because I've seen it that way since day one. However, I'm noticing now that whatever zoom or text size I do in IE7, the problem still remains.

I have a screenshot, but I can't seem to post or attach it here. Perhaps I will email/PM it to you, Tom. Or find somewhere to have the image hosted and link to it.

User avatar
WelchTC
Senior Member
Posts: 2088
Joined: Wed Sep 06, 2006 7:51 am
Location: Kaysville, UT, USA
Contact:

Postby WelchTC » Thu Feb 15, 2007 7:09 am

Yes, I can see the issue. Thanks for pointing that out. We will attempt to fix it soon.

Tom

User avatar
mkmurray
Senior Member
Posts: 3241
Joined: Tue Jan 23, 2007 9:56 pm
Location: Utah
Contact:

Postby mkmurray » Thu Feb 15, 2007 10:27 am

tomw wrote:Yes, I can see the issue. Thanks for pointing that out. We will attempt to fix it soon.

Tom

Looks like it's fixed now. Thanks!

User avatar
mkmurray
Senior Member
Posts: 3241
Joined: Tue Jan 23, 2007 9:56 pm
Location: Utah
Contact:

Postby mkmurray » Thu Feb 15, 2007 10:31 pm

mkmurray wrote:Looks like it's fixed now. Thanks!

Actually, it looks like it reverted back now...

I'm at home now instead of work, so maybe that could be the difference?

User avatar
WelchTC
Senior Member
Posts: 2088
Joined: Wed Sep 06, 2006 7:51 am
Location: Kaysville, UT, USA
Contact:

Postby WelchTC » Fri Feb 16, 2007 6:33 am

mkmurray wrote:Actually, it looks like it reverted back now...

I'm at home now instead of work, so maybe that could be the difference?
I have not fixed anything so it would make sense that it is still not right.

Tom

User avatar
daddy-o-p40
Member
Posts: 237
Joined: Wed Feb 21, 2007 1:22 pm
Location: USA
Contact:

Postby daddy-o-p40 » Mon Apr 07, 2008 9:09 pm

Nice catch David.
"What have I done for someone today?" Thomas Monson


Return to “Help with tech.lds.org”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest