File upload error

Having a problem with the Forum, Wiki, Jira or other aspect of tech.lds.org? This is the place.
jdlessley
Community Moderators
Posts: 6526
Joined: Sun Mar 16, 2008 11:30 pm
Location: USA, TX

File upload error

Postby jdlessley » Sat Nov 03, 2012 2:10 pm

For the past two days I have not been able to get any files to upload to the forum. All the files I have tried are JPG extensions. I have tried the insert file method and I have tried the attach file method. I have tried files that have uploaded in the past as a test for file corruption, but I constantly get an upload failure.

For this post I event tried a GIF file but also got an upload failure.
JD Lessley
Have you tried finding your answer on the LDS.org Help Center page or the LDSTech wiki?

jdlessley
Community Moderators
Posts: 6526
Joined: Sun Mar 16, 2008 11:30 pm
Location: USA, TX

Postby jdlessley » Mon Nov 05, 2012 10:05 pm

While making another post in which I needed to include a screen capture image I could still not get the image uploaded. The failed uploads occur when using Firefox. Today I then tried Chrome. I was unable to use the insert image feature with Chrome because it did not give me a choice of selecting the upload from my computer. Only an upload from a URL was possible. But I could upload the image by clicking the "Advanced" button and using the "Attachments" link. The upload was finally successful using Chrome.
JD Lessley
Have you tried finding your answer on the LDS.org Help Center page or the LDSTech wiki?


Return to “Help with tech.lds.org”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest