Facility Issue Reporting (FIR) - can't attach photos

Discussions around miscellaneous technologies and projects for the general membership.
mwgrover
Member
Posts: 80
Joined: Sun Jul 11, 2010 9:19 pm
Location: Broken Arrow, OK, USA

Facility Issue Reporting (FIR) - can't attach photos

Postby mwgrover » Sun Jul 29, 2012 7:46 pm

I am unable to attach photos to my reported issues. When I get to the "Attach Files" screen, I click Choose File, choose my file (which is then listed in the Attachment Name box), type a description, and then click Upload.

When I click Upload, however, the name of my file immediately disappears from the Attachment Name box, while a progress bar appears out to the right. Nothing I try can get the file to upload.

I have tried this in both Safari and Chrome, on Mac OS X 10.6.8.

jdlessley
Community Moderators
Posts: 6522
Joined: Sun Mar 16, 2008 11:30 pm
Location: USA, TX

Postby jdlessley » Sun Jul 29, 2012 9:54 pm

Moderator note: This thread was moved from the FM: Facility Issue Reporting (FIR) Pilot thread as it address issues with the program rather than the roll-out of the program.
JD Lessley
Have you tried finding your answer on the LDS.org Help Center page or the LDSTech wiki?

mwgrover
Member
Posts: 80
Joined: Sun Jul 11, 2010 9:19 pm
Location: Broken Arrow, OK, USA

Postby mwgrover » Mon Jul 30, 2012 7:07 pm

Figured it out! The file size must have been too large. I don't know if there is a limitation in the site itself, or if the system was just timing out. My photo was about 2.5 MB, so I reduced it down to approx 300 KB and it uploaded immediately. So if anyone has the same problem, try reducing your photo file size.


Return to “Other Member Technologies”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest