PM seems to be broken on the forums

What is LDSTech doing right? What are we doing wrong? What products do you love? What products do we need to improve? Let us know how we are doing.
mevans
Senior Member
Posts: 1282
Joined: Tue May 22, 2012 12:52 pm
Location: California, USA

PM seems to be broken on the forums

Postby mevans » Thu Sep 10, 2015 7:59 am

I'm unable to send a private message on the forums. When I send one, the page just hangs and the message doesn't seem to go through. Can anyone else send a PM?

lajackson
Community Moderators
Posts: 6138
Joined: Mon Mar 17, 2008 9:27 pm
Location: US

Re: PM seems to be broken on the forums

Postby lajackson » Thu Sep 10, 2015 8:55 am

mevans wrote:I'm unable to send a private message on the forums. When I send one, the page just hangs and the message doesn't seem to go through. Can anyone else send a PM?

The PM system broke with the software update and has not worked for me since. I get taken to an Error 500 page.

User avatar
aebrown
Community Administrator
Posts: 14691
Joined: Tue Nov 27, 2007 8:48 pm
Location: Sandy, Utah

Re: PM seems to be broken on the forums

Postby aebrown » Thu Sep 10, 2015 1:39 pm

lajackson wrote:The PM system broke with the software update and has not worked for me since. I get taken to an Error 500 page.

Behind the scenes, everyone is receiving a 500 error when they try to send a PM. Whether your browser reports a 500 error in a way that you can read it or simply shows a blank page depends on your browser.


Return to “Feedback on tech.lds.org”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest