Deposit Locations

Discussions around using and interfacing with the Church MLS program.
JimMcKeeth
New Member
Posts: 16
Joined: Thu Oct 28, 2010 12:41 pm
Location: Mukilteo, Washington, USA

Deposit Locations

Postby JimMcKeeth » Mon Nov 15, 2010 4:54 pm

We are meeting in a new church building temporarily. It is quite a few miles from the Bank of America Branch we previously made our deposits at. There is another Bank of America that is much closer.

Can we deposit at that other Bank of America? Do we need to notify someone that we are changing deposit locations?

Thanks,

-Jim

User avatar
aebrown
Community Administrator
Posts: 14693
Joined: Tue Nov 27, 2007 8:48 pm
Location: Sandy, Utah

Postby aebrown » Mon Nov 15, 2010 6:55 pm

jimmckeeth wrote:We are meeting in a new church building temporarily. It is quite a few miles from the Bank of America Branch we previously made our deposits at. There is another Bank of America that is much closer.

Can we deposit at that other Bank of America? Do we need to notify someone that we are changing deposit locations?


I've never heard of it making any difference which branch you make a deposit at. We've made deposits at a couple different branches because of construction issues, and it's always worked fine.

If you want to change banks, then you definitely have to coordinate that with CHQ, but changing branches is not a problem.
Questions that can benefit the larger community should be asked in a public forum, not a private message.

rwoodmansee
New Member
Posts: 38
Joined: Sun Jul 18, 2010 12:40 pm
Location: Carrollton, TX USA

Postby rwoodmansee » Tue Nov 16, 2010 8:16 am

The only issue we ran into when changing branches is when the night depository box required a key. One of our units wanted to use a different branch, the old BofA branch didn't require a key but the new one did.

If the new branch requires a key, call number for MLS support and ask to speak to the BofA representative. They will put you in contact with the right person that can send you the proper documenation that the local branch requires to issue keys to the night depository box.

JimMcKeeth
New Member
Posts: 16
Joined: Thu Oct 28, 2010 12:41 pm
Location: Mukilteo, Washington, USA

Postby JimMcKeeth » Tue Nov 16, 2010 3:46 pm

I got a hold of someone at CHQ and they said we can only change branches by setting up a different branch through CHQ. Good to know.


Return to “MLS Support, Help, and Feedback”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest