no users, user data gone

Discussions around using and interfacing with the Church MLS program.
wsxian
New Member
Posts: 2
Joined: Tue Mar 19, 2013 7:24 pm

no users, user data gone

Postby wsxian » Tue Mar 19, 2013 7:26 pm

We can't log into MLs.
All the users are gone!
Tried downloading the MLS program again, but after install it also shows no users. No users, no passwords. No log in.
So we are locked out of MLS.
A quick response by anyone would be helpful!

William Christian
Ward Clerk
Espanola Ward
Santa Fe NM Stake

User avatar
kd7mha
Member
Posts: 156
Joined: Thu Mar 13, 2008 1:27 pm
Location: Logan, Utah

Re: no users, user data gone

Postby kd7mha » Tue Mar 19, 2013 7:32 pm

Last edited by aebrown on Tue Mar 19, 2013 9:41 pm, edited 1 time in total.
Reason: fixed link

jdlessley
Community Moderators
Posts: 6526
Joined: Sun Mar 16, 2008 11:30 pm
Location: USA, TX

Re: no users, user data gone

Postby jdlessley » Tue Mar 19, 2013 8:12 pm

The link to the wiki article in kd7mha post is incorrect. The correct link is https://tech.lds.org/wiki/Lost_User_Names.
JD Lessley
Have you tried finding your answer on the LDS.org Help Center page or the LDSTech wiki?

User avatar
kd7mha
Member
Posts: 156
Joined: Thu Mar 13, 2008 1:27 pm
Location: Logan, Utah

Re: no users, user data gone

Postby kd7mha » Tue Mar 19, 2013 8:35 pm

Somehow the closing parenthesis is not included in the URL link in my previous post

wsxian
New Member
Posts: 2
Joined: Tue Mar 19, 2013 7:24 pm

Re: no users, user data gone

Postby wsxian » Tue Mar 19, 2013 8:52 pm

Went to the link.

Worked!

Thanks!


Return to “MLS Support, Help, and Feedback”

Who is online

Users browsing this forum: sbradshaw and 1 guest