Unable to log into Classic

Share discussions around the Classic Local Unit Website (LUWS).
jsnauvoo
New Member
Posts: 16
Joined: Sat Dec 26, 2009 9:35 pm
Location: Reno, NV, USA

Unable to log into Classic

Postby jsnauvoo » Sat May 07, 2011 10:14 am

This morning I was trying to log into Classic site, and got the error message, "User Name or password not registered". It works fine on lds.org. Is there working being done on the system on a Saturday?

Thanks!

Jared

kmertlich
New Member
Posts: 41
Joined: Fri Dec 31, 2010 11:55 am
Location: Layton, Utah

Postby kmertlich » Sat May 07, 2011 10:58 am

jsnauvoo wrote:This morning I was trying to log into Classic site, and got the error message, "User Name or password not registered". It works fine on lds.org. Is there working being done on the system on a Saturday?

Thanks!

Jared


I am encountering the same problem. User name and password are not accepted.

jdlessley
Community Moderators
Posts: 6527
Joined: Sun Mar 16, 2008 11:30 pm
Location: USA, TX

Postby jdlessley » Sat May 07, 2011 12:34 pm

I have noted the same problem. I have sent a message to the representative for the LUWS on this matter.
JD Lessley
Have you tried finding your answer on the LDS.org Help Center page or the LDSTech wiki?

siteimpressions
New Member
Posts: 2
Joined: Sun Mar 06, 2011 8:25 pm

Login Error

Postby siteimpressions » Sat May 07, 2011 1:36 pm

Same here - cannot find any posting that work is being done - but cannot do my calling if I cannot login to update info before meetings tomorrow!

damiangr
New Member
Posts: 6
Joined: Sat May 07, 2011 4:51 pm

Classic down in AZ too (May 07, 2011)

Postby damiangr » Sat May 07, 2011 4:52 pm

The classic website is down in AZ too.

Looks like it is down every where.
I tried searching for active classic sites in several states.
Nothing...

Any guess at what and when this might get resolved?

jdlessley
Community Moderators
Posts: 6527
Joined: Sun Mar 16, 2008 11:30 pm
Location: USA, TX

Postby jdlessley » Sat May 07, 2011 5:36 pm

I would not expect the issue to be resolved before Monday since the techs are off for the weekend.
JD Lessley
Have you tried finding your answer on the LDS.org Help Center page or the LDSTech wiki?

zaneclark
Senior Member
Posts: 908
Joined: Thu Jan 24, 2008 4:34 pm
Location: Las Vegas, NV
Contact:

Postby zaneclark » Sat May 07, 2011 6:23 pm

I just logged on successfully from Las Vegas......

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20779
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Postby russellhltn » Sat May 07, 2011 6:40 pm

Surf's up!
Have you searched the Wiki?
Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.

moronilemes
New Member
Posts: 4
Joined: Sun May 15, 2011 2:43 pm

Postby moronilemes » Sun May 15, 2011 4:03 pm

I heard this guy, stake secretary, needs to ask area someone to turn the feature on. Then, the stake guy will turn on the wards ones. I live in Brazil and thats what the stake secretary told me. Yet no move... :(

Almost launching ward Blogger :D

Hope it helped.

Big hug
Moroni Lemes


Return to “Classic Ward & Stake Sites (LUWS)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest