Problems with Classic stake / ward site login?

Share discussions around the Classic Local Unit Website (LUWS).
crisa
New Member
Posts: 19
Joined: Thu Jul 23, 2009 11:51 am
Location: Columbus, OH USA

Problems with Classic stake / ward site login?

Postby crisa » Thu Feb 10, 2011 7:04 am

I was contacted by a member of our ward this morning who could not login. I went to the Classic site to check on her login and could not login to it myself (tried multiple times). I am getting the message: "The user name or password you have provided has not been registered."

Doesn't that site use our LDS Account credentials? I logged in to the new LDS.org with no problem.

If someone could advise if there is a problem or if not, please assist me in getting in.

Thanks,
Cris

techgy
Community Moderators
Posts: 3174
Joined: Sun Jan 13, 2008 6:48 pm
Location: California

Postby techgy » Thu Feb 10, 2011 7:59 am

crisa wrote:I was contacted by a member of our ward this morning who could not login. I went to the Classic site to check on her login and could not login to it myself (tried multiple times). I am getting the message: "The user name or password you have provided has not been registered."

Doesn't that site use our LDS Account credentials? I logged in to the new LDS.org with no problem.

If someone could advise if there is a problem or if not, please assist me in getting in.

Thanks,
Cris


Cris,

I'm not having any problems with the login to the classic site. Since the issue is being experienced by at least two different people, both in the same ward, it's possible that the problem's either with the ward or stake accounts. If you're still experiencing a problem contact your Stake Technology Specialist for help. He can then pursue the problem and contact local unit support if necessary.
Have you read the Code of Conduct?

nutterb
Member
Posts: 257
Joined: Tue Feb 10, 2009 7:06 am
Location: Shaker Heights, OH, USA

Postby nutterb » Thu Feb 10, 2011 8:38 am

I get the same error message. I'm a little further north of Cris, but still in the same state.

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20767
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Postby russellhltn » Thu Feb 10, 2011 9:58 am

techgy wrote:it's possible that the problem's either with the ward or stake accounts.


Usually that results in something like "your stake is not participating".
Have you searched the Wiki?
Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.

User avatar
gregwanderson
Senior Member
Posts: 696
Joined: Thu Apr 15, 2010 9:34 pm
Location: Huntsville, UT, USA

Postby gregwanderson » Thu Feb 10, 2011 11:12 am

I have the same problem here in Northern Utah today.

nutterb
Member
Posts: 257
Joined: Tue Feb 10, 2009 7:06 am
Location: Shaker Heights, OH, USA

Postby nutterb » Thu Feb 10, 2011 1:39 pm

It works for me now.


Return to “Classic Ward & Stake Sites (LUWS)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest