LUWS Having Problems

Share discussions around the Classic Local Unit Website (LUWS).
zaneclark
Senior Member
Posts: 908
Joined: Thu Jan 24, 2008 4:34 pm
Location: Las Vegas, NV
Contact:

LUWS Having Problems

Postby zaneclark » Sun Jan 03, 2010 7:57 pm

In trying to update iStake, I recieved the following message: "LDS.org may be experiencing extreme performance difficulties with Stake ad Ward web-sites. Please try again later."
I tried to open my ward site and it only partially opens.. So does anyone know anything about this?

techgy
Community Moderators
Posts: 3174
Joined: Sun Jan 13, 2008 6:48 pm
Location: California

Postby techgy » Sun Jan 03, 2010 8:03 pm

zaneclark wrote:In trying to update iStake, I recieved the following message: "LDS.org may be experiencing extreme performance difficulties with Stake ad Ward web-sites. Please try again later."
I tried to open my ward site and it only partially opens.. So does anyone know anything about this?


I'm not having any problem here. The logon for the LUWS is functioning normally as is the site.

zaneclark
Senior Member
Posts: 908
Joined: Thu Jan 24, 2008 4:34 pm
Location: Las Vegas, NV
Contact:

Postby zaneclark » Sun Jan 03, 2010 8:30 pm

Techgy wrote:I'm not having any problem here. The logon for the LUWS is functioning normally as is the site.

I just tried the iStake update again and this time received this message: "WHOOPS! The service is down. Try again later."

However I am able to access the web site now.....

skiptaylor
Member
Posts: 190
Joined: Fri Mar 23, 2007 10:13 pm
Location: Lancaster CA

Postby skiptaylor » Sun Jan 03, 2010 10:59 pm

All it does when I try is sit at the login screen doing nothing. Must be work going on with it.
Skip Taylor :eek:
Lancaster CA.

RossEvans
Senior Member
Posts: 1346
Joined: Wed Jun 11, 2008 8:52 pm
Location: Austin TX
Contact:

Postby RossEvans » Sun Jan 03, 2010 11:07 pm

avskip wrote:All it does when I try is sit at the login screen doing nothing. Must be work going on with it.


LUWS works for me.

zaneclark
Senior Member
Posts: 908
Joined: Thu Jan 24, 2008 4:34 pm
Location: Las Vegas, NV
Contact:

Postby zaneclark » Mon Jan 04, 2010 6:49 am

boomerbubba wrote:LUWS works for me.



Everything is working for me this morning.... LUWS and updating iStake..... Either the bug fixed itself or someone helped it....

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20767
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Postby russellhltn » Mon Jan 04, 2010 10:30 am

zaneclark wrote:I just tried the iStake update again and this time received this message: "WHOOPS! The service is down. Try again later."

However I am able to access the web site now.....


According to this thread, there's also 3rd-party servers involved for iWard and iStake.
Have you searched the Wiki?
Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.

pete_arnett-p40
Member
Posts: 152
Joined: Fri Jan 19, 2007 10:54 am
Location: Sunny South Florida, USA

Postby pete_arnett-p40 » Mon Jan 04, 2010 12:39 pm

Had the same issues with iStake yesterday

It is working today
:cool: Your Fellow Servant,
Porter (Pete) Lee Arnett Jr.
USA

skiptaylor
Member
Posts: 190
Joined: Fri Mar 23, 2007 10:13 pm
Location: Lancaster CA

Postby skiptaylor » Mon Jan 04, 2010 4:31 pm

LUWS works fine for me today. Must have been either maintenance or server load last night.
Skip Taylor :eek:
Lancaster CA.

RossEvans
Senior Member
Posts: 1346
Joined: Wed Jun 11, 2008 8:52 pm
Location: Austin TX
Contact:

Postby RossEvans » Mon Jan 04, 2010 4:36 pm

avskip wrote:LUWS works fine for me today. Must have been either maintenance or server load last night.


I never had a problem during the time LUWS was supposedly down. Were you trying to log in from your usual browser, Internet provider, etc.?


Return to “Classic Ward & Stake Sites (LUWS)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest