Missing Members

Share discussions around the Classic Local Unit Website (LUWS).
cooleric1234-p40
New Member
Posts: 8
Joined: Sun Aug 30, 2009 6:27 am
Location: Aurora, Colorado, United States of America

Missing Members

Postby cooleric1234-p40 » Sat Sep 12, 2009 9:15 pm

We have a new couple that recently moved into our ward. We received the records about a week ago, but I've noticed something odd. They do not show up on the Membership Directory for our website. However, when I download the csv file from the website they are there. I've looked at the Administrator's site and the family just isn't there, it's not that the box is checked to not list their information. Any ideas?

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20723
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Postby russellhltn » Sat Sep 12, 2009 10:27 pm

Double-check the last names. They could be that they kept their own names when they got married. LUWS will group the family under the last name of the Head of House. Perhaps they are simply not showing up where you expect them.

Failing that, I'd have to think it's a bug and should be reported.
Have you searched the Wiki?
Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.

crislapi
Senior Member
Posts: 1265
Joined: Mon Jul 07, 2008 3:05 pm
Location: USA

Postby crislapi » Mon Sep 14, 2009 9:42 am

cooleric1234 wrote:We have a new couple that recently moved into our ward. We received the records about a week ago, but I've noticed something odd. They do not show up on the Membership Directory for our website.


This doesn't make sense, really, but because you mentioned they moved in a week ago, it sometimes takes up to 2 weeks for members to show up on the LUWS directory. This, of course, does not explain why they show up in the CSV report. Maybe give it another week just to see if that's it.


Return to “Classic Ward & Stake Sites (LUWS)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest