link to LDS Tech Forum is broken

Discussions about the Notes and Journal tool on LDS.org. This includes the Study Toolbar as well as the scriptures and other content on LDS.org that is integrated with Notes and Journal.
tbarron97
New Member
Posts: 9
Joined: Fri Jun 19, 2015 12:20 pm

link to LDS Tech Forum is broken

Postby tbarron97 » Wed Dec 30, 2015 7:41 am

The link to LDS Tech Forum is broken.

There are a few pages where the link to the LDS Tech Forum is broken.
Here is one example.
https://ue.ldschurch.org/ldsapphelp/notesandjournal/#main_topics/frequently_asked_questions.htm

At the bottom right, click the link to LDS Tech Forum.

You will get this error:
404 - Component not found
You may not be able to visit this page because of:

an out-of-date bookmark/favourite
a search engine that has an out-of-date listing for this site
a mistyped address
you have no access to this page
The requested resource was not found.
An error has occurred while processing your request.

User avatar
aebrown
Community Administrator
Posts: 14685
Joined: Tue Nov 27, 2007 8:48 pm
Location: Sandy, Utah

Re: link to LDS Tech Forum is broken

Postby aebrown » Wed Dec 30, 2015 9:09 am

tbarron97 wrote:The link to LDS Tech Forum is broken.

Thanks for reporting the problem. These links are on older help systems that haven't been maintained for years (and the tech writer who wrote them left Church employment long ago). Sometime after those help systems were written, we changed the third-party software that powers the LDSTech Forum, which led to a change in the format used for links to specific pages on the forum.

I've sent this issue along to someone who should be able to address it.


Return to “Notes and Journal, and Online Scriptures”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest