Bugs Report

So you have the BIG idea that the Church or community needs to develop. Discuss that idea here. Maybe you just want to make a suggestion on a new forum topic. Let us know.
New Member
Posts: 8
Joined: Mon Jan 02, 2012 6:51 pm

Bugs Report

Postby hapcluff » Thu Feb 21, 2013 1:10 am

How about creating a simple "Report Bugs" menu item?
For example:
You submitted a Question on February 19, 2013 at 11:46 PM:
Why does the "Send a Message" system change quote marks (") to this “Login” ??? Should read, "Login" Bishop Cluff

User avatar
Community Administrator
Posts: 14631
Joined: Tue Nov 27, 2007 8:48 pm
Location: Sandy, Utah

Re: Bugs Report

Postby aebrown » Thu Feb 21, 2013 5:03 am

hapcluff wrote:How about creating a simple "Report Bugs" menu item?

Since you posted this in the very general "Ideas & Suggestions" forum section, it's not clear to me where you are proposing that this would be added. It sounds like you might be talking about Leader and Clerk Resources (in which case it would have been better to have posted in the Leader & Clerk Resources forum section).

But I doubt that such a menu item would be added. The capability already exists:
  • You can always use the Do You Have Feedback on this Page link on LDS.org to report issues (I know that link doesn't appear on Leader Resources, which is unfortunate, but you can still use that link)
  • You can discuss issues here on the LDSTech Forum, and you could very well get your question answered more quickly and directly.

hapcluff wrote:Why does the "Send a Message" system change quote marks (") to this “Login” ??? Should read, "Login"

This is clearly a case where you did a copy and paste from a word processor or some other system that had changed simple quote marks into "smart quotes," which are entirely different characters. The Send a Message system doesn't seem to support them well. If you simply type in a quote mark, it should work fine.

However, that problem with smart quotes is an indication that non-Latin characters would certainly have a similar problem. I did a quick test with some Russian characters, and none of them came through the mail system intact (although German non-ASCII characters worked fine). So there is definitely a bug here.

Return to “Ideas & Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest