Photos not showing

Discussions about the Newsletter Tool at LDS.org.
zaneclark
Senior Member
Posts: 907
Joined: Thu Jan 24, 2008 4:34 pm
Location: Las Vegas, NV
Contact:

Photos not showing

Postby zaneclark » Tue Sep 01, 2015 4:56 am

I just got a note from a ward member that none of the previous photos posted to the Newsletter are showing.... I checked and she is correct, however I can post new photos which do show.... Hope it is a momentary glitch as photos are one of the things I use to entice members to access the newsletter....

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20746
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Re: Photos not showing

Postby russellhltn » Tue Sep 01, 2015 10:17 am

zaneclark wrote:I just got a note from a ward member that none of the previous photos posted to the Newsletter are showing....

From how long ago? I seem to remember some indication that items would/might get deleted after some time.
Have you searched the Wiki?
Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.

zaneclark
Senior Member
Posts: 907
Joined: Thu Jan 24, 2008 4:34 pm
Location: Las Vegas, NV
Contact:

Re: Photos not showing

Postby zaneclark » Tue Sep 01, 2015 10:34 am

russellhltn wrote:
zaneclark wrote:I just got a note from a ward member that none of the previous photos posted to the Newsletter are showing....

From how long ago? I seem to remember some indication that items would/might get deleted after some time.

These are photos from last spring.... The articles that accompanied them are still there, but the photos have disappeared .

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20746
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Re: Photos not showing

Postby russellhltn » Tue Sep 01, 2015 10:49 am

"Last spring", is that 2015 or 2014?
Have you searched the Wiki?

Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.

zaneclark
Senior Member
Posts: 907
Joined: Thu Jan 24, 2008 4:34 pm
Location: Las Vegas, NV
Contact:

Re: Photos not showing

Postby zaneclark » Tue Sep 01, 2015 11:30 am

russellhltn wrote:"Last spring", is that 2015 or 2014?

The last one missing was posted late July 2015. .... A photo posted Aug 15th is showing, so maybe there is a purge of older photos, except this has not happened before.

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20746
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Re: Photos not showing

Postby russellhltn » Tue Sep 01, 2015 12:32 pm

I thought there was something about things being deleted after a year. July 2015 is barely two months ago. That seems way too soon. If it was July 2014, then I'd guess that the server was getting full and someone did a purge.
Have you searched the Wiki?

Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.

mevans
Senior Member
Posts: 1282
Joined: Tue May 22, 2012 12:52 pm
Location: California, USA

Re: Photos not showing

Postby mevans » Thu Sep 03, 2015 7:26 am

I just checked and I still see photos on the Newsletter. Some of them are over a year old.

People on the Directory forum have been reporting problems with uploading photos. I don't know if images are managed by the same back-end service. Could this be a related issue?


Return to “Newsletter”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest