Cannot Delete Newsletter Articles

Discussions about the Newsletter Tool at LDS.org.
joeuribe3
New Member
Posts: 8
Joined: Sat Aug 04, 2012 9:22 am

Cannot Delete Newsletter Articles

Postby joeuribe3 » Thu Sep 20, 2012 12:32 pm

Has anybody else had this same situation? Whenever I delete an existing ward article, it will still appear on the main newsletter page as if I never deleted it. If I select it once again and try once more to edit it, there is no existing text to delete. Can this problem be looked into and corrected asap?

User avatar
aebrown
Community Administrator
Posts: 14691
Joined: Tue Nov 27, 2007 8:48 pm
Location: Sandy, Utah

Postby aebrown » Fri Sep 21, 2012 10:13 am

joeuribe3 wrote:Has anybody else had this same situation? Whenever I delete an existing ward article, it will still appear on the main newsletter page as if I never deleted it. If I select it once again and try once more to edit it, there is no existing text to delete. Can this problem be looked into and corrected asap?


No, I haven't seen this, nor can I duplicate this now.

I wonder if it is related to your browser cache. Have you tried clearing your browser cache? Which browser are you using?
Questions that can benefit the larger community should be asked in a public forum, not a private message.

joeuribe3
New Member
Posts: 8
Joined: Sat Aug 04, 2012 9:22 am

Postby joeuribe3 » Sat Sep 22, 2012 8:07 am

I'm using both IE9 and Firefox.

User avatar
aebrown
Community Administrator
Posts: 14691
Joined: Tue Nov 27, 2007 8:48 pm
Location: Sandy, Utah

Postby aebrown » Sat Sep 22, 2012 8:16 am

joeuribe3 wrote:I'm using both IE9 and Firefox.


And have you tried clearing your browser's cache?

Also, once you have deleted the article, it would be interesting to know if someone else on a different computer can still see the article. I'm guessing they won't.
Questions that can benefit the larger community should be asked in a public forum, not a private message.

joeuribe3
New Member
Posts: 8
Joined: Sat Aug 04, 2012 9:22 am

Postby joeuribe3 » Sat Sep 22, 2012 8:28 am

Thanks for the suggestion aebrown. I did clear the cache files in both IE9 and Firefox and the problem seems to have been resolved.


Return to “Newsletter”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest