Link to Beta forum broken

For community testing of Calender releases.
russellhltn
Community Administrator
Posts: 20767
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Link to Beta forum broken

Postby russellhltn » Wed Sep 24, 2014 10:43 am

The final line of the "Calendar Version 2.7 BETA PRE-RELEASE" popup is "For issues/problems or to take part in the Church Calendar discussion, please visit the LDSTech Forum." But the link results in "The forum you selected does not exist."
Have you searched the Wiki?
Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.

User avatar
aebrown
Community Administrator
Posts: 14693
Joined: Tue Nov 27, 2007 8:48 pm
Location: Sandy, Utah

Re: Link to Beta forum broken

Postby aebrown » Wed Sep 24, 2014 3:05 pm

russellhltn wrote:The final line of the "Calendar Version 2.7 BETA PRE-RELEASE" popup is "For issues/problems or to take part in the Church Calendar discussion, please visit the LDSTech Forum." But the link results in "The forum you selected does not exist."

There are actually three issues:
  • The link in the popup has two question marks (right after viewforum.php), but should only have one. That's why the link fails.
  • There's no reason to have the "sid" parameter.
  • The link is to the Calendar forum (110), but really should be to the Beta Calendar forum (133).
The current link is to:

Code: Select all

https://tech.lds.org/forum/viewforum.php??f=110&sid=fee5af6c21da891e88d67e356a114185


But it should simply be:

Code: Select all

https://tech.lds.org/forum/viewforum.php?f=133


Return to “Beta Calendar”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest