Action and Interview List

Discussions about the Leader and Clerk Resources on lds.org.
mrcarman
New Member
Posts: 2
Joined: Wed Aug 29, 2012 3:53 pm

Action and Interview List

Postby mrcarman » Wed Aug 29, 2012 3:56 pm

We are having a problem with our Bishopric Action Report(Action and Interview List from the Reports menu on lds.org/leader). The report is showing the baptismalcandidates for all sections. For example, the counselors section forinterviews for September shows nothing but baptism interviews, which is clearly incorrect. All sections of the report are showing the same list of kids for baptismal interviews.

Please let me know if you've seen this or have any ideas on how to fix it. I thought it might be a problem that would resolve itself, but we've had the same problem for several months now. All other reports seem to be working fine.

User avatar
mfmohlma
Senior Member
Posts: 784
Joined: Thu Feb 28, 2008 5:45 pm
Location: Hillsboro, OR

Postby mfmohlma » Wed Aug 29, 2012 4:09 pm

Ours looks fine. Have you tried clearing the browser cache and trying again, or trying a different computer or browser? Does this happen for all bishopric members? If it is still not working, then you can use the "Feedback" link at the bottom to let the developers know that your view is broken.

mrcarman
New Member
Posts: 2
Joined: Wed Aug 29, 2012 3:53 pm

Postby mrcarman » Wed Aug 29, 2012 4:12 pm

Yeah, I've tried it on multiple computers so it's not my computer or a cache issue. Good suggestion on the Feedback link. I'll give that a try.

PartridgeRM
Community Moderators
Posts: 54
Joined: Tue Dec 04, 2007 8:21 am
Location: Salt Lake City, Utah

Postby PartridgeRM » Thu Aug 30, 2012 6:28 am

It's a bug with Internet Explorer, usually in version 7. IE 8 seems to work ok. As an alternative, you can download another browser (e.g., Google Chrome, Firefox) and it will show correctly.

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20724
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Postby russellhltn » Thu Aug 30, 2012 10:25 am

PartridgeRM wrote:It's a bug with Internet Explorer, usually in version 7. IE 8 seems to work ok. As an alternative, you can download another browser (e.g., Google Chrome, Firefox) and it will show correctly.


Or make sure the IE you have isn't in compatibility mode.
Have you searched the Wiki?
Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.


Return to “Leader and Clerk Resources”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest