Entire ward directory's photos are missing

Discussions about the Directory Tool on lds.org. Questions about the Directory on the classic site should be posted in the LUWS forum.
parleyburnett
New Member
Posts: 4
Joined: Sun Sep 25, 2011 4:35 pm

Entire ward directory's photos are missing

Postby parleyburnett » Mon Sep 26, 2011 8:39 pm

Has anybody else had issues with photos disappearing? Over the past week I have had several occurances of this, and today ALL photos are gone. Please advise!

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20723
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Postby russellhltn » Mon Sep 26, 2011 9:01 pm

Gone or replaced by little red "x" indicating a broken link?
Have you searched the Wiki?
Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.

bwerickson
Church Employee
Church Employee
Posts: 5
Joined: Tue Sep 27, 2011 8:54 am
Location: USA

Missing Photos

Postby bwerickson » Tue Sep 27, 2011 8:55 am

Hey parleyburnett,

Can you tell me you ward name and Unit number?

--=Blake

parleyburnett
New Member
Posts: 4
Joined: Sun Sep 25, 2011 4:35 pm

Ward Name & Unit Number

Postby parleyburnett » Tue Sep 27, 2011 1:04 pm

Hi Blake,
Our ward # is 369748 (Desert Valley Ward). In answer to Russell, the pictures were missing, not just showing a broken link..

Here's the sequence of my observations:
Last week I spent a few hours uploading photographs (about 70 or so). When I was finished, I verified through the "Photos" link that all the new pictures were there along with the other existing pictures. However, since the following day (Thurs or Fri last week), all 70 pictures have gone completely missing.
Just yesterday I went online to see if they had shown up yet and ALL photos were missing, including pictures that were there before last week. That prompted my forum post.
Today, I am noticing that the existing pictures are displaying properly, but still not the 70 pictures that were uploaded last week.

Did I do something wrong? Can I re-upload the photos without concern of loosing them again? Any help would be appreciated.

I really like the new directory though, I think it's great!

parleyburnett
New Member
Posts: 4
Joined: Sun Sep 25, 2011 4:35 pm

Any update?

Postby parleyburnett » Sat Oct 01, 2011 2:49 pm

Hey.. wondering if you have any update for me.

Some of the original photos are missing
some show errors
some show up on the profile pages, but not in the 'manage photos' function

Is there any other support source I can approach or file a bug report with? Thanks!

marcusbennett
New Member
Posts: 6
Joined: Sat Oct 29, 2011 1:15 pm

Same Problem

Postby marcusbennett » Sat Oct 29, 2011 1:32 pm

I am Ward Clerk for a Singles Ward, we spend a lot of time updating the picture directories.

I am not the clerk who usually does the updating, but in the last couple of months photos are regularly disappearing on us as well. It is very frustrating, he regularly has to go through and re-upload pictures.

We also have problems with the distinction between household and individual photos. We would like to assign a picture to be both a household photo and a individual photo, because for us they are always the same. We tried uploading all the pictures twice, but of course some keep disappearing and it is quite time consuming to keep both up to date. Or if we could some how choose to display individual photos instead of household photos when we print the picture directory and when people view the online directory that would fix it.

Our Ward is the Mount Jordan YSA Ward #277614. Even with all of these challenges I still think the tool is awesome and I am glad we have it.


Return to “Directory”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest