Error #2032

Discussions about the Directory Tool on lds.org. Questions about the Directory on the classic site should be posted in the LUWS forum.
schaefman00
New Member
Posts: 6
Joined: Wed Jun 19, 2013 9:20 pm

Error #2032

Postby schaefman00 » Thu Nov 06, 2014 2:36 pm

When trying to add a photo on the Local Unit Directory I am getting this error, "Error #2032". Could someone please look into this? I have tried on Chrome, Internet Explorer and Safari and get the same error on all browsers.

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20733
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Re: Error #2032

Postby russellhltn » Thu Nov 06, 2014 4:38 pm

Is this a photo for yourself or someone else? How large is the photo (both in pixels and filesize)? Is it a JPG or something else?
Have you searched the Wiki?
Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.

schaefman00
New Member
Posts: 6
Joined: Wed Jun 19, 2013 9:20 pm

Re: Error #2032

Postby schaefman00 » Fri Nov 07, 2014 7:22 am

It is a photo of myself. The pixels/filesize is irrelevant because I can't even get to the step of uploading. The error displays directly after I click, "Add a photo". I can send you a screenshot if you would like.

I am a bishop and with tithing settlement coming soon I want to take pictures of all ward members that come see me so we have a great online directory! :)

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20733
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Re: Error #2032

Postby russellhltn » Fri Nov 07, 2014 10:04 am

The app is attempting to display the Upload Guidelines. It's using Flash. Error #2032 is a flash error. So that would explain why it's happening in multiple browsers, but it's probably an issue with that particular computer.

I turned up this YouTube video on how to fix Flash errors on PCs: Learn How To Fix Error 2032.
Have you searched the Wiki?

Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.

schaefman00
New Member
Posts: 6
Joined: Wed Jun 19, 2013 9:20 pm

Re: Error #2032

Postby schaefman00 » Fri Nov 07, 2014 10:41 am

Thanks! The video was interesting but the options recommended are very time consuming. I was able to get it to work by opening a "New Incognito Window" in my browser (recommended by another YouTube video I found). Doing so fixed the problem.

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20733
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Re: Error #2032

Postby russellhltn » Fri Nov 07, 2014 11:40 am

schaefman00 wrote:I was able to get it to work by opening a "New Incognito Window" in my browser (recommended by another YouTube video I found). Doing so fixed the problem.

So the program is probably fine, it's just some user settings or a flash cache that's corrupted.
Have you searched the Wiki?

Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.

schaefman00
New Member
Posts: 6
Joined: Wed Jun 19, 2013 9:20 pm

Re: Error #2032

Postby schaefman00 » Fri Nov 07, 2014 3:03 pm

Agreed! Thank you for your help!


Return to “Directory”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest