Online directory photos not showing up

Discussions about the Directory Tool on lds.org. Questions about the Directory on the classic site should be posted in the LUWS forum.
Yockey
New Member
Posts: 9
Joined: Sun Sep 30, 2012 2:47 pm

Online directory photos not showing up

Postby Yockey » Sun Dec 09, 2012 3:49 pm

I'm a clerk, and tasked with approving photos submitted to the online directory. In the left-most sidebar of the directory, there is a link titled New Photos (2). When I click on said link, there are no photos listed to approve. When new photos come in, the number updates (to 3 or 4 or whatever) and the new pictures show up. After I approve them, the number accurately updates to reflect this, and the new pictures are successfully added and disappear from the new photos section, but the (2) never disappears.

This has been the case for months now. FYI, I'm accessing it on our ward's computer. Any ideas?

jdlessley
Community Moderators
Posts: 6526
Joined: Sun Mar 16, 2008 11:30 pm
Location: USA, TX

Postby jdlessley » Sun Dec 09, 2012 6:44 pm

A similar situation was reported in late October last year. That issue was resolved. We may need a church employee to respond to this. If others have the same issue we may be able to get this elevated for attention.
JD Lessley
Have you tried finding your answer on the LDS.org Help Center page or the LDSTech wiki?

dlpyro1957
New Member
Posts: 18
Joined: Sat May 21, 2011 6:17 am

Postby dlpyro1957 » Sun Dec 09, 2012 7:09 pm

This is still a problum. i just tried it.

Yockey
New Member
Posts: 9
Joined: Sun Sep 30, 2012 2:47 pm

Re: Online directory photos not showing up

Postby Yockey » Sun Dec 16, 2012 2:59 pm

How do we get this elevated and/or submit a ticket? I feel like I should know how to do this, but...

jdlessley
Community Moderators
Posts: 6526
Joined: Sun Mar 16, 2008 11:30 pm
Location: USA, TX

Re: Online directory photos not showing up

Postby jdlessley » Sun Dec 16, 2012 4:22 pm

I've PMed a church employee to take a look at this.
JD Lessley
Have you tried finding your answer on the LDS.org Help Center page or the LDSTech wiki?

User avatar
kalong71
New Member
Posts: 12
Joined: Fri Jan 11, 2008 9:01 am
Location: New York NY North Mission

Re: Online directory photos not showing up

Postby kalong71 » Thu Dec 27, 2012 5:15 pm

I just discovered the same problem -- "New Photos (1)" displays, but there are no photos to review. BTW is there a way for me to flag this discussion and be alerted when someone answers the question? Thanks for helping us clerks out here in the mission field. Kevin.

jdlessley
Community Moderators
Posts: 6526
Joined: Sun Mar 16, 2008 11:30 pm
Location: USA, TX

Postby jdlessley » Thu Dec 27, 2012 6:15 pm

kalong71 wrote:BTW is there a way for me to flag this discussion and be alerted when someone answers the question?
You can subscribe to the thread to receive e-mail notices every time there is a new post. There is no way for the notice to be only sent when the topic is resolved. At the bottom left of the thread page are three links. The middle one is titled "Subscribe topic". Click that to subscribe to the thread.
JD Lessley
Have you tried finding your answer on the LDS.org Help Center page or the LDSTech wiki?

lehrschallbrian
Member
Posts: 79
Joined: Wed Apr 14, 2010 6:56 am
Location: Raleigh, North Carolina

Re: Online directory photos not showing up

Postby lehrschallbrian » Mon Sep 29, 2014 7:49 pm

I am having the same problem is there anyway to fix it?

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20762
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Re: Online directory photos not showing up

Postby russellhltn » Mon Sep 29, 2014 9:03 pm

The developers are busy with a number of things - the priorities set by those above them. It may be a bug they're letting go until the next release as it's not that serious.
Have you searched the Wiki?
Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.


Return to “Directory”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest