Email addresses to leaders doubling

Discussions about the Directory Tool on lds.org. Questions about the Directory on the classic site should be posted in the LUWS forum.
zaneclark
Senior Member
Posts: 907
Joined: Thu Jan 24, 2008 4:34 pm
Location: Las Vegas, NV
Contact:

Email addresses to leaders doubling

Postby zaneclark » Tue Mar 13, 2012 9:39 pm

When I attempt to use the email function of the directory to send something to any of the organizations, 2 or more copies of the addresses appear in the "to" field.... I have used this in the past and it has worked, so I am wondering if this is a bug in the new update?

jdlessley
Community Moderators
Posts: 6526
Joined: Sun Mar 16, 2008 11:30 pm
Location: USA, TX

Postby jdlessley » Tue Mar 13, 2012 10:51 pm

Just to make sure we understand what email function you are using I presume you are in the "Organization" section of the directory and not the Leader and Clerk Resources on LDS.org.

I only get one copy of each address when I click "Email all [group name]".

I am using FireFox 10.0.2 and my email client is MS Outlook.
JD Lessley
Have you tried finding your answer on the LDS.org Help Center page or the LDSTech wiki?

zaneclark
Senior Member
Posts: 907
Joined: Thu Jan 24, 2008 4:34 pm
Location: Las Vegas, NV
Contact:

Postby zaneclark » Wed Mar 14, 2012 7:21 am

jdlessley wrote:Just to make sure we understand what email function you are using I presume you are in the "Organization" section of the directory and not the Leader and Clerk Resources on LDS.org.

I only get one copy of each address when I click "Email all [group name]".

I am using FireFox 10.0.2 and my email client is MS Outlook.


I just tried it with Firefox and Chrome, with the same result. I am using a Mac with the Apple email client, so I tried it with a PC and it works fine.... there seems to be an incompatibility with the Mac OS. The feedback link wasn't working so maybe someone with some clout will read this.

jdcr256
Church Employee
Church Employee
Posts: 557
Joined: Wed Feb 17, 2010 1:53 pm
Location: Riverton, Utah

Postby jdcr256 » Wed Mar 14, 2012 8:59 am

When you hover over the mailto: link, does it render with two of every email address (you could also look in the page html). Or is it just when your mail client (I assume you are using Mail) imports the addresses.

When I use Chrome on Mac OS, the browser renders the mailto: link correctly (only one of each address) and I can open the link in Outlook, Mail, and Gmail without any issues.

zaneclark
Senior Member
Posts: 907
Joined: Thu Jan 24, 2008 4:34 pm
Location: Las Vegas, NV
Contact:

Postby zaneclark » Wed Mar 14, 2012 2:39 pm

I don't have a mailto link.... I have this: Email Primary Leaders, and hovering over this doesn't bring up anything....

jdcr256
Church Employee
Church Employee
Posts: 557
Joined: Wed Feb 17, 2010 1:53 pm
Location: Riverton, Utah

Postby jdcr256 » Wed Mar 14, 2012 2:54 pm

zaneclark wrote:I don't have a mailto link.... I have this: Email Primary Leaders, and hovering over this doesn't bring up anything....


That is the mailto: link. Typically your browser will show the a preview of the text of the link before you click it (usually somewhere along the bottom of the browser) when you hover your mouse over the link.

zaneclark
Senior Member
Posts: 907
Joined: Thu Jan 24, 2008 4:34 pm
Location: Las Vegas, NV
Contact:

Postby zaneclark » Wed Mar 14, 2012 3:28 pm

jdcr256 wrote:That is the mailto: link. Typically your browser will show the a preview of the text of the link before you click it (usually somewhere along the bottom of the browser) when you hover your mouse over the link.

Still can't see anything but I partially solved the problem by right clicking on the mailto link and it gives me the option to copy the addresses, which I did, and when I pasted them into the email, there was only one of each..... So I guess whatever works.....


Return to “Directory”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest