MLS directory not synchronizing with Stake LDS.org directory

Discussions about the Directory Tool on lds.org. Questions about the Directory on the classic site should be posted in the LUWS forum.
colbyj
Member
Posts: 58
Joined: Mon Jan 10, 2011 7:22 am

MLS directory not synchronizing with Stake LDS.org directory

Postby colbyj » Thu Jan 12, 2012 8:03 pm

I have all 12 high councilors listed in MLS correctly, I've done several send/receives over the past week or so, yet I'm still only seeing eight high councilors listed in our stake directory on lds.org.

Am I missing something?

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20757
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Postby russellhltn » Thu Jan 12, 2012 8:07 pm

Have you searched the Wiki?
Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.

colbyj
Member
Posts: 58
Joined: Mon Jan 10, 2011 7:22 am

Postby colbyj » Thu Jan 12, 2012 9:19 pm

No, I have not...but why do all my other stake positions synch up with MLS, except for the High council?

jdlessley
Community Moderators
Posts: 6526
Joined: Sun Mar 16, 2008 11:30 pm
Location: USA, TX

Postby jdlessley » Thu Jan 12, 2012 9:46 pm

colbyj wrote:No, I have not...but why do all my other stake positions synch up with MLS, except for the High council?
Good question. We do know there is nothing you are doing wrong. Those who are working the issue most likely are not going to post here in the forums. And once it is corrected and we do not need to use the fix described in Correcting duplicate or missing callings then the issue will be moot.
JD Lessley
Have you tried finding your answer on the LDS.org Help Center page or the LDSTech wiki?

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20757
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Postby russellhltn » Fri Jan 13, 2012 1:19 am

colbyj wrote:No, I have not...but why do all my other stake positions synch up with MLS, except for the High council?


It happens. We don't know why. (If someone knows, the haven't shared that information with us.) It's some kind of bug that is still being tracked down.

For the time being, the important thing is to fix the missing callings.
Have you searched the Wiki?

Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.

colbyj
Member
Posts: 58
Joined: Mon Jan 10, 2011 7:22 am

Postby colbyj » Sun Jan 15, 2012 8:45 am

the steps outlined in the "correcting duplicate or missing callings" you referenced above refers to MLS 3.3. We are now operating on MLS 3.4.2. I'm not seeing where I can do the "request unit refresh data..." step outlined in that reference. Essentially, the post you refered me to does not seem applicable to my question....but perhaps I'm just not knowing where to request the unit refresh data in MLS.

User avatar
aebrown
Community Administrator
Posts: 14692
Joined: Tue Nov 27, 2007 8:48 pm
Location: Sandy, Utah

Postby aebrown » Sun Jan 15, 2012 9:08 am

colbyj wrote:the steps outlined in the "correcting duplicate or missing callings" you referenced above refers to MLS 3.3. We are now operating on MLS 3.4.2. I'm not seeing where I can do the "request unit refresh data..." step outlined in that reference. Essentially, the post you refered me to does not seem applicable to my question....but perhaps I'm just not knowing where to request the unit refresh data in MLS.


The steps are indeed still applicable. I have fixed the wiki article to no longer refer only to MLS 3.3, and to clarify that the Request Unit Refresh Data feature is on the File menu. Note also that you have to have MLS Administrator permissions in order to use this feature.
Questions that can benefit the larger community should be asked in a public forum, not a private message.


Return to “Directory”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest