Calendar import wizard: events not showing up from classic

Discussions about the Calendar Tool at lds.org. Questions about the calendar on the classic site should be posted in the LUWS forum.
GrasseDD
Member
Posts: 102
Joined: Tue Oct 23, 2007 11:42 am
Location: Eugene, OR

Calendar import wizard: events not showing up from classic

Postby GrasseDD » Sun Feb 13, 2011 10:08 pm

I added two events this morning to the stake classic calendar. Because I'm trying to maintain both calendars, I went to the new calendar to import them with the setup wizard. In the list of classic calendar events, only one showed up.
I checked again this evening, and still one is missing. I've edited and re-saved the event in the classic calendar in case there was some hiccup or misspelling, but still nothing.

Anyone know what would keep a classic calendar event from showing up in the import wizard list?

Thanks,
D.G.

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20734
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Postby russellhltn » Mon Feb 14, 2011 12:24 am

Any special characters, for example, punctuation in the event title? Is it by chance a repeating event?
Have you searched the Wiki?
Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.

GrasseDD
Member
Posts: 102
Joined: Tue Oct 23, 2007 11:42 am
Location: Eugene, OR

Postby GrasseDD » Mon Feb 14, 2011 8:29 am

I had thought along the same lines myself--even edited the title just to make sure. However, once I read your reply, it made me think of the pop-up description of the event. Sure enough, it ended with an exclamation point ("!"). Removed it, and it worked.
Thanks, Russell

(Now, I'm wondering if that has caused the import to miss anything else, and how in the world to search the entire classic calendar to check for it?)

RussellHltn wrote:Any special characters, for example, punctuation in the event title? Is it by chance a repeating event?


Return to “Calendar”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest