Can't open CALENDAR in Chrome

Discussions about the Calendar Tool at lds.org. Questions about the calendar on the classic site should be posted in the LUWS forum.
preston.baxter
Member
Posts: 98
Joined: Mon Mar 03, 2008 10:55 pm
Location: Independence, Oregon, USA

Can't open CALENDAR in Chrome

Postby preston.baxter » Sun Feb 06, 2011 8:00 am

For some reason I can't open the CALENDAR from http://www.lds.org when using Chrome. I get that twirling graphic indicating something is loading, but it never loads up past the "Calendar" title with the leading and trailing exclamation points. I can access the directory, maps, and other features fine but for some reason not the CALENDAR. I can access the full suite in Internet Explorer.

Any ideas what I might need to re-enable or otherwise try tweaking?

Preston

User avatar
aebrown
Community Administrator
Posts: 14685
Joined: Tue Nov 27, 2007 8:48 pm
Location: Sandy, Utah

Postby aebrown » Sun Feb 06, 2011 12:48 pm

preston.baxter wrote:For some reason I can't open the CALENDAR from http://www.lds.org when using Chrome. I get that twirling graphic indicating something is loading, but it never loads up past the "Calendar" title with the leading and trailing exclamation points. I can access the directory, maps, and other features fine but for some reason not the CALENDAR. I can access the full suite in Internet Explorer.

Any ideas what I might need to re-enable or otherwise try tweaking?

Preston


It works totally fine for me on Chrome. I don't have any ideas what you should do differently, but at least you know that it's not a general Chrome problem.
Questions that can benefit the larger community should be asked in a public forum, not a private message.

victorth
New Member
Posts: 3
Joined: Mon Apr 11, 2011 7:36 am

Postby victorth » Sun May 01, 2011 11:45 am

I have had the same problem for about a month. The calendar does not load on my laptop, but it does on desktop. I'm sure that has something to do with an update that to some viewer or browser I don't have.

Someone suggested that it was a Flash issue, but then I was told that the Church web site does not use Adobe Flash.

I don't know what to do. Has anyone found the fix?

russellhltn
Community Administrator
Posts: 20729
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Postby russellhltn » Sun May 01, 2011 12:15 pm

Looking though the source for the page, I see javascript (not to be confused with Java), and a requirement for Flash version 10.

It might also be a security setting that's preventing things from working. I'm not a Chrome user, so I don't have any details.
Have you searched the Wiki?
Try using a Google search by adding "site:tech.lds.org/wiki" to the search criteria.


Return to “Calendar”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest